Toimitusaika


Toimitusehdot Yhdellä lauseella 

"Toimitamme tuotteen 5-7 arkipäivän kuluessa lähipostiisi veloittamatta penniäkään postikuluja, mikäli tilauksesi arvo ylittää 50 euroa."  Täyttämällä tilauskaavakkeen ja tilaamalla tuotteita hyväksyt nämä toimitusehdot. Voimassa 1.1.2017 alkaen.  

Tilauksen maksu ja käsittely  
Tilaus maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksutapoja on lukuisia. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Mikäli et ole saanut tilausvahvistusta sähköpostiisi 24 tunnin kuluessa tilauksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tilaustapahtuman onnistumisen tarkistamiseksi. Tuotteemme lähetetään päävarastoltamme Etelä-Saksasta. Mikäli tilauksellasi on kiire, voit kysellä saatavuutta Helsingin Kumpulassa (Isonniitynkatu 7 C) sijaitsevasta pikavarastostamme lähettämällä mailia osoitteeseen asiakaspalvelu@lasiesta.fi.  

Maksutavat ja toimitusaika  
Ostokset voi maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Aktia Nooa, Tapiola,  Handelsbanken, Ålandsbanken, SYP, PayPal, Joustoraha, Klarna lasku, Klarna tili sekä Visa, MasterCard, Visa Electron -korteilla. Verkkomaksupalvelua hoitaa suomalainen Paytrail Oy (Ent. Suomen Verkkomaksut).  Toimitusaikamme on korkeintaan 7 arkipäivää tilauksen ja maksun saapumisesta. Paketti toimitetaan lähimpään postiin. Annamme vinkin työssäkäyville: tilaamalla paketin työpaikalle säästyt postikeikalta kun paketti tuodaan perille saakka (edellyttää firmalta Postin jakelusopimusta). Näin saat myös työkaverit kateudesta vihreiksi!  Paketin seurantanumeron saat sähköpostitse kolmen päivän kuluessa kun paketti on matkalla Suomeen.  Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.  

Toimituskulut  
Toimituskulut 0e yli 50e tilauksissa. Alle 50e tilauksissa toimituskulut ovat 10e.  

Asiakaspalautukset
Me Riippumattojen maailmassa uskomme vilpittömästi, että olet tyytyväinen ostokseesi. Tämän parempia riippumattoja ei Euroopan sisältä saa. Postimyynnissä on aina 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseemme tai se on viallinen, voit palauttaa tuotteen 14 vuorokauden kuluessa sen saapumisesta. Me maksamme palautustapauksissa postikulut, mutta pidäthän huolen että tuote on priimakunnossa.  

Vastuut  
Postimyynnistä tilaavan henkilön tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaan tilauksista vastaa holhooja. Pidätämme oikeuden purkaa kaupan, jos hintatiedoissa on selkeä virhe.
Asiakastietojasi ei myydä, eikä luovuteta kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin.  Maksut Netsin (Luottokunnan) kautta  Mikäli haluat maksaa Netsin (Ent. Luottokunta) maksutapojen kautt

La Siesta Finland ay (Riippumattojen maailma) toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Vastaamme siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrailille (Ent. Suomen Verkkomaksut Oy).  Paytrail toimii Netsin kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä, ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.  Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)Yhteystiedot: Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 JYVÄSKYLÄ, puh.0207 181830  Verkkopankit
 
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail (Ent. Suomen Verkkomaksut) Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelussa ei ole mitään tavallisesta poikkeavaa.

Klarna lasku  
Maksuaika on 14 päivää. Mikäli maksat koko kauppahinnan maksuajan puitteissa, ei tilisopimusta synny. Maksumuistutuksesta veloitetaan voimassa olevan lainsäädännön mukainen muistutusmaksu, alkaen 5 e sekä kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko lisättynä 7% lisäkorolla). Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Laskua vastaan maksettaessa perimme 5 euron lisämaksun (sis. alv).  

Klarna tili  
Maksa osissa alkaen 9 e/kk. Maksutapa suunniteltu juuri sinulle, joka haluat itse päättää minkä verran maksat ostostasi kuukausittain. Vastaanotat tilaamasi tuotteet ennen kuin olet maksanut niitä ja voit koota kaikki ostoksesi yhdelle tilille, vaikka olisitkin maksanut Klarna Tilillä useassa eri verkkokaupassa. Saat ainoastaan yhden laskun huolimatta siitä, kuinka monta tilausta oletkaan tehnyt viimeisen kuukauden aikana.  Saat tilaamasi tuotteet kotiin aina ennen kuin olet maksanut niitä Sinun ei tarvitse luovuttaa luottokorttinumeroasi Osta nyt, maksa tulevan kuun lopussa Voit aina halutessasi maksaa koko velan kerralla Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle laskulle Laskutuslisä on 3,95 e/lasku, vaikka olisit tehnyt useamman ostoksen Klarna Tilin käyttöehdot löydät tästä osoitteesta.  Jousto  Jousto on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com