Usein kysyttyä


Miten pitkä toimitusaika Riippumattojen Maailmalla on?
Tuotteemme saapuvat lähimpään postiin 7 arkipäivän sisällä. Toimitusaika riippuu sijainnista. Turun seudulle paketit saapuvat usein viikossa tilauksesta. Utsjoelle menee viikko + 2 arkipäivää. Tuotteemme lähetetään asiakkaalle La Siestan päävarastolta Etelä-Saksasta maakuljetuksena. Saat paketin lähdettyä sähköpostitse lähetysnumeron, jolla voit seurata paketin etenemistä.

Saako tuotteet tilattua muualle kuin kotiin?
Kyllä. Osa asiakkaistamme tilaa riippumattonsa suoraan työpaikalle. Muissa tapauksissa paketti toimitetaan lähimpään postiin.

Onko Riippumattojen Maailmalla myymälää?
Riippumattojen Maailmalla ei ole Suomessa kivijalkamyymälää. Helsingin Kumpulassa on kuitenkin käsivarasto, josta tuotteita voi noutaa tai tilata postitettavaksi pikavauhdilla. Huomaa, että käsivarastossamme saatavilla ei ole koko valikoimaa. Sovi noudosta
sähköpostitse (asiakaspalvelu@lasiesta.fi) tai puhelimitse (0505055958). Puhelimeen vastaa Kimmo Nurmi, Turkka Huhtala tai ei kukaan. 

Miten tilaan yritykselle/yhteisölle?
Pyydämme ottamaan yhteyttä palautelomakkeen kautta. Mikäli teet suoralta kädeltä tilauksen, muista mainita tarkat tuotetiedot, laskutusosoite ja y-tunnus. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Meillä on pitkä kokemus riippumattojen toimituksesta kouluihin, päiväkohteihin ja palvelukeskuksiin.

Tarvitsen 80 riippumattoa yritykseni kesälahjaksi, onnistuuko?
Onnistuu. Viikossa.

Mikä tekee riippumatosta mukavan?
Riippumaton koko määrää sen mukavuuden. Mitä suurempi matto, sitä mukavampi siinä on maata eri asennoissa.

Mikä tekee riipputuolista mukavan?
Riipputuolin mukavuus määräytyy puulevittimen pituuden ja istuinosan pituuden perustella.

  • Pidempi puulevitin avaa riipputuolin antaen suuremman liikkumatilan käsilleja keholle.

  • Suurempi istuinosa mahdollistaa useamman istumisasennon.


Onko kastuminen huono asia riippumatolleni?
Yleisesti kaikki La Siesta tuotteet ovat suojattuja kosteudelta ja kastumiselta. Jos mattosi kastuu, se kannattaa pian asettaa kuivumaan. Tuotteet ovat konepestäviä 30 asteessa. 

Minun on vaikea valita itselleni sopiva matto laajasta valikoimasta. Mitä teen?
Hanki Suomen suosituin riippumatto Carolina!