Yli 5000 myytyä La Siestaa


Kaksi opiskelijakaveria perustivat 2008 Riippumattojen Maailman. Asuimme tuolloin vielä kämppiksinä. Tarkoituksemme oli myydä hyvälaatuisia La Siesta riippumattoja suomalaisille. Ensimmäinen versio verkkokaupasta oli kauhistuttava, mutta alku sekin. Maaliskuussa saapui ensimmäinen tilaus. Lähetimme sähköpostikeskusteluun perustuen tuotteen ja vastaanottaja kuittasi sen saaduksi. Huomasimme heti keväällä tuotteelle olevan kysyntää, kun tilauksia alkoi ilman suurempaa markkinointia saapua. Strategiamme oli edustaa yhtä laadukasta tuotemerkkiä ja pyrkiä mahdollisimman hyvään asiakaspalveluun, jolloin verkkokauppa ei olisi kasvoton bittiavaruus.

Perustamisesta on nyt yhdeksän vuotta ja tuona aikana olemme myyneet yli 5000 La Siestaa suomalaisille. Strategiamme ei ole muuttunut. Haluamme tarjota parasta mahdollista riippumattomerkkiä ja palvella Teitä mahdollisimman hyvin tänäkin vuonna!
Tuote on osoittautunut erinomaiseksi ja on aina yhtä ilahduttavaa lukea ihmisten palautteita La Siesta kokemuksistaan. La Siesta tuo iloa elämään, sille ei kertakaikkiaan mitään voi.

Terveisin kauppiaat
Kimmo Nurmi ja Turkka Huhtala

Jätä kommentti


Huomioithan, että kommentit hyväksytään ennen julkaisua