Lightweight, baby


Puuvilla materiaalina riippumatolle
La Siestan riippumatot ja riipputuolit valmistetaan pääsääntöisesti puuvillasta sen loistavien ominaisuuksiensa vuoksi: Puuvilla on pehmeää, kestävää ja imee kosteutta. Ennen kaikkea: puuvillaisen riippumaton päällä on äärimmäisen mukava makoilla.
Cotton yarn for the production of a hammock | © LA SIESTA GmbH

Vetolujuus
Riippumattoon kohdistuu elinkaarensa aikana paljon rasitusta. Tämän vuoksi on tärkeää, että kangas ja kiinnitysköydet kestävät useamman käyttäjän painon. Pitkäsäikeinen puuvilla on synnynäisesti repeämisenkestävä ja sen vetolujuus on erinomainen. 

Hammock made of Cotton | © LA SIESTA GmbH

Kosteus ei haittaa
Päiväunet riippumatossa saattavat erityisesti kesäkuumalla hikoiluttaa. Ei hätää, puuvilla imee kosteuden tehokkaasti ja säilyttää käyttömukavuuden kosteammillakin keleillä. Puuvilla on repeämisenkestävä, imee tehokkaasti kosteutta ja on mukavan pehmeä. 


Lightweight, baby
Kuten silkissäkin, puuvillan yksi laatuindikaattoreista on sen ominaispaino. Se on kevyttä. Säikeiden pituus voidaan liittää suoraan sen painoon ja sitä kautta laatuun. Mitä pidemmät säikeet, sitä kevyempää ja laadukkaampaa materiaali on. La Siestoissa käytetään pitkäsäikeistä ja kevyttä 100% puuvillaa. Toisin kuin kierrätetty puuvilla, puhdas puuvilla säilyttää pidempään värit ja on erittäin mukava. 

Niille, jotka etsivät vaihtoehtoa puuvillalle haluamatta tinkiä laadusta, voivat valita La Siestan luomupuuvillan. Muita La Siestoissa käytettäviä materiaaleja ovat Hamactex keinokuitu (säänkestävä) ja laskuvarjokangas (riippumatot retkikäyttöön)

Esimerkkinä puuvillainen Currambera lounger. 

Kimmo Nurmi
Riippumattojen Maailma

Ps. Tässä myös lightweight..

 

Jätä kommentti


Huomioithan, että kommentit hyväksytään ennen julkaisua